Gradian verkkokirjasto

Kasari! : suomalaisen ruokakulttuurin 80-luku
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kasari! : suomalaisen ruokakulttuurin 80-luku
Julkaistu
  • Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki : 2014.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 53 s. : kuv. ; 28 cm.
Yleinen huomautus
  • Hotelli- ja ravintolamuseon Kasari! -näyttelyyn liittyvä näyttelyjulkaisu.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Kehusmaa, Anu.
ISBN
  • 978-952-93-3576-3
*00001008nam a22002774a 4500
*00116929
*00520200525075532.0
*008140404s2014\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-93-3576-3
*035  $a42119
*035  $a(PrettyLib)0000042119
*0410 $afin
*080  $aUDK:39
*24500$aKasari! : suomalaisen ruokakulttuurin 80-luku /$c[päätoimittaja: Anu Kehusmaa] ; [kirjoittajat: Anu Kehusmaa, Laika Nevalainen, Merja Nummi, Johanna Mäkelä, Maria Ollila, Anni Pelkonen, Marjo Ranta].
*260  $aHelsinki :$bHotelli- ja ravintolamuseo,$c2014.
*300  $a53 s. :$bkuv. ;$c28 cm.
*500  $aHotelli- ja ravintolamuseon Kasari! -näyttelyyn liittyvä näyttelyjulkaisu.
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aSuomi$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*650 7$a1980-luku$2ysa
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$aruokailu$2ysa
*653  $aJaakko Kolmonen
*7001 $aKehusmaa, Anu.
*852  $lKASARI
*979  $a0000042119
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Suomalaisen ruokakulttuurin 80-lukua voidaan luonnehtia vastakohtaisuuksien vuosikymmeneksi. Muutos aiempaan näkyi esimerkiksi vastakohtapareissa ketjuravintolat ja gourmet, eksotismi ja suomalainen perinneruoka sekä arkiruoka vs. viikonloppuateriat. Hotelli- ja ravintolamuseon saman nimiseen näyttelyyn liittyvä julkaisu esittelee lisäksi 80-luvun tunnettujen henkilöiden muistoja vuosikymmenestä sekä kertoo myös miten järjestät aidot kasarijuhlat.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
74417Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma39