Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Kasari! : suomalaisen ruokakulttuuri n 80-luku
Julkaistu Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki : 2014.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Yleinen huomautus Hotelli- ja ravintolamuseon Kasari! -näyttelyyn liittyvä näyttelyjulkaisu.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
ISBN
*00001008nam a22002774a 4500
*00116929
*00520200525075532.0
*008140404s2014\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-93-3576-3
*035 $a42119
*035 $a(PrettyLib)0000042119
*0410 $afin
*080 $aUDK:39
*24500$aKasari! : suomalaisen ruokakulttuuri n 80-luku /$c[päätoimittaja: Anu Kehusmaa] ; [kirjoittajat: Anu Kehusmaa, Laika Nevalainen, Merja Nummi, Johanna Mäkelä, Maria Ollila, Anni Pelkonen, Marjo Ranta].
*260 $aHelsinki :$bHotelli- ja ravintolamuseo,$c2014.
*300 $a53 s. :$bkuv. ;$c28 cm.
*500 $aHotelli- ja ravintolamuseon Kasari! -näyttelyyn liittyvä näyttelyjulkaisu.
*650 7$aruokakulttuuri $2ysa
*650 7$aSuomi$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*650 7$a1980-luku$2ysa
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$aruokailu$2ysa
*653 $aJaakko Kolmonen
*7001 $aKehusmaa, Anu.
*852 $lKASARI
*979 $a0000042119
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Suomalaisen ruokakulttuurin 80-lukua voidaan luonnehtia vastakohtaisuuksien vuosikymmeneksi. Muutos aiempaan näkyi esimerkiksi vastakohtapareissa ketjuravintolat ja gourmet, eksotismi ja suomalainen perinneruoka sekä arkiruoka vs. viikonloppuateriat. Hotelli- ja ravintolamuseon saman nimiseen näyttelyyn liittyvä julkaisu esittelee lisäksi 80-luvun tunnettujen henkilöiden muistoja vuosikymmenestä sekä kertoo myös miten järjestät aidot kasarijuhlat.