Gradian verkkokirjasto

4 tunnin kokki : nopein tie mestarilliseen ruoanlaittoon, minkä tahansa asian oppimiseen ja hyvän elämän elämiseen
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Ferriss, Timothy.
Yhtenäistetty nimeke
  • [The 4 hour chef]
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • 4 tunnin kokki : nopein tie mestarilliseen ruoanlaittoon, minkä tahansa asian oppimiseen ja hyvän elämän elämiseen
Julkaistu
  • Basam Books, Helsinki : 2014.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 667 s.
  • kuv., kartt.
  • 23 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Poutiainen, Hannu.
  • Korhonen, Jussi.
ISBN
  • 978-952-260-220-6
*00001442nam a22004454a 4500
*00117750
*00520200525075535.0
*008150126s2014\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-260-220-6
*035  $a43300
*035  $a(PrettyLib)0000043300
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:613
*1001 $aFerriss, Timothy.
*24010$a[The 4 hour chef]
*24510$a4 tunnin kokki :$bnopein tie mestarilliseen ruoanlaittoon, minkä tahansa asian oppimiseen ja hyvän elämän elämiseen /$cTimothy Ferriss ; suomentaneet Hannu Poutiainen (osat 1-3) & Jussi Korhonen (osat 4-5 ja liitteet).
*260  $aHelsinki :$bBasam Books,$c2014.
*300  $a667 s.
*300  $bkuv., kartt.
*300  $c23 cm.
*650 7$avähähiilihydraattinen ruokavalio$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$atyömenetelmät$2ysa
*650 7$atyövälineet$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akulinarismi$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$apainonhallinta$2ysa
*650 7$aelämänlaatu$2ysa
*650 7$aelämänhallinta$2ysa
*650 7$aerätaidot$2ysa
*650 7$ametsästys$2ysa
*650 7$ateurastus$2ysa
*650 7$aruokamatkailu$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aoppaat$2ysa
*7001 $aPoutiainen, Hannu.
*7001 $aKorhonen, Jussi.
*852  $lFERRIS
*979  $a0000043300
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Supersuosittu elämäntapaguru Timothy Ferriss paljastaa tällä kertaa kaikki ruoanlaiton salat mitä kuvitella saattaa. Ferriss kuljettaa lukijaa Manhattanilta Okinawalle, Piilaaksosta Kolkataan esitellen maailman huippukokkien kikkoja. 4 tunnin kokki ei silti ole pelkkä keittokirja; se on ällistyttävä seikkailu nopean oppimisen maailmaan. Ferris käyttää kokkausta esimerkkinä "meta-oppimisesta", menetelmästä jonka avulla oppii mitä tahansa, oli kyse sitten pihvin pinnan ruskistamisesta tai ilmaveivistä. Siinä piilee 4 tunnin kokin juju.Keittiössä harjoitellaan, jotta opittaisiin käyttämään kykyjä keittiön ulkopuolella. Ja silloinkin kun on kyse vain ruoasta, Ferriss ei jätä väliin ainuttakaan ruoanlaiton osa-aluetta: mukana on kotikokkauksen lisäksi seikkaperäisiä neuvoja ulkoruokintaan, keräilyyn, metsästykseen ja nuotiokokkaukseen, sekä katsaus ruoanlaiton tieteelliseen lähestymistapaan. Tämä on todellakin keittokirja niille, jotka eivät osta keittokirjoja, opas sekä ruoanlaiton että elämän haltuunottoon.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
77001Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.5