Gradian verkkokirjasto

Paistiin päästyä : Kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttäytymisestä, sen nauttimisen iloista
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Talvi, Jussi.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Paistiin päästyä : Kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttäytymisestä, sen nauttimisen iloista
Julkaistu
  • Kirjayhtymä, Hki : 1985.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 211 s.
Yleinen huomautus
  • Kirja nro 18272 Eero Mäkelän lahjoitus.
Asiasana
ISBN
  • (951-26-2779-5)
*00001148nam a22003254a 4500
*001178
*00520200525075434.0
*008020215s1985\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-26-2779-5)
*035  $a410
*035  $a(PrettyLib)0000000410
*0410 $afin
*080  $aUDK:39
*080  $aUDK:641.5
*1001 $aTalvi, Jussi.
*24510$aPaistiin päästyä : Kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttäytymisestä, sen nauttimisen iloista /$cJussi Talvi.
*260  $aHki :$bKirjayhtymä,$c1985.
*300  $a211 s.
*500  $aKirja nro 18272 Eero Mäkelän lahjoitus.
*650 7$akulttuuri$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aliha$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aliharuoat$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*852  $lTALVI
*979  $a0000000410
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
9212Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma39