Gradian verkkokirjasto

Kulttuurihistoriallinen keittokirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kulttuurihistoriallinen keittokirja
Julkaistu
  • SKS, Helsinki : 2001.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 117 s.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, ISSN 0355-1768 ; 839
Asiasana - Kontrolloimaton
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 0355-1768 ; 839.
ISBN
  • (951-746-254-9)
*00000808nam a22002414a 4500
*001195
*00520200525075434.0
*008020215s2001\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-746-254-9)
*035  $a464
*035  $a(PrettyLib)0000000464
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.568
*090  $aOMA:93/99
*24500$aKulttuurihistoriallinen keittokirja /$ctoimittaneet Ulla Aartomaa, Kirsti Grönholm, Marketta Tamminen.
*260  $aHelsinki :$bSKS,$c2001.
*300  $a117 s.
*4901 $aSuomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia,$x0355-1768 ;$v839
*653  $aruokaohjeet
*653  $aruokaperinne
*653  $aruokakulttuuri
*830 0$aSuomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia,$x0355-1768 ;$v839.
*852  $lKULTTUURIHISTORIALLINEN
*979  $a0000000464
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä