Gradian verkkokirjasto

400 g : parhaat jauhelihareseptit
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Gullichsen, Hanna.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • 400 g : parhaat jauhelihareseptit
Julkaistu
  • No Tofu Publishing, [Helsinki] : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 78 s.
  • kuv.
  • 23 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Laurila, Joonas.
ISBN
  • 978-952-68370-1-7
*00000763nam a22002654a 4500
*00119680
*00520200525075543.0
*008160405s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-68370-1-7
*035  $a45639
*035  $a(PrettyLib)0000045639
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aGullichsen, Hanna.
*24510$a400 g :$bparhaat jauhelihareseptit /$cHanna Gullichsen, Joonas Laurila.
*260  $a[Helsinki] :$bNo Tofu Publishing,$c2015.
*300  $a78 s.
*300  $bkuv.
*300  $c23 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aliharuoat$2ysa
*650 7$ajauheliha$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aLaurila, Joonas.
*852  $lGULLICHSEN
*979  $a0000045639
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Ainahan se on mielessä, jauheliha. Pitelet käsissäsi kirjaa, joka auttaa sinua muovilaatikoiden viidakossa ja tekee arjestasi helpompaa ja maukkaampaa. 20 parasta reseptiä Suomen suosituimmasta lihatuotteesta. Tehty tuunattavaksi, oman makusi mukaan maustettavaksi, arkesi pelastajaksi.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
81219Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.03