Gradian verkkokirjasto

Parasta pöytään : suomalaisen gastronomian historia
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Martiala, Kari.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Parasta pöytään : suomalaisen gastronomian historia
Julkaistu
  • Gummerus, [Helsinki] : [2017] (Bosnia-Herzegovina : GPS Group)
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 263 s.
  • kuv.
  • 27 cm.
Huomautus sisällöstä
  • eskiajalta ruokakulttuurin kultaiseen 1800-lukuun -- Keskiajan makumaailma -- Riikinkukkoja ja illuusioruokia - hovin herkut Turun linnassa 1500-luvulla -- Ostereita ja simpukoita herrasväelle - 1800-luvun värikäs ravintolaelämä -- Gastronomiaa itsenäisessä Suomessa -- Vuosisadan alun monet maut -- Ikisuosikki voileipäpöytä -- Merimieskapakan tunnelmasta Lapin tuntureille -- Olympialaisten vireä vuosikymmen -- Kun maalta muutettiin kaupunkiin -- Kansainvälistymisen tuulia -- Michelin-kokkien aika -- Mihin olet menossa, suomalainen gastronomia? -- Kokit kilpasilla -- Suomalaisia ruokakulttuurin vaikuttajia -- Ruokaseurat Suomessa -- Reseptit - kattaus mestareiden suosikkeja.
Huomautus sisällöstä, tiivistelmä tms.
  • Suomalaisen gastronomian historia
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Lylyharju, Helena.
ISBN
  • 978-951-24-0412-4 ( sid.)
*00001843nam a22003614a 4500
*00120262
*00520200525075546.0
*008170420s2017\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-24-0412-4 ( sid.)
*035  $a46439
*035  $a(PrettyLib)0000046439
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*084  $aYKL:68.252$2ykl
*1001 $aMartiala, Kari.
*24510$aParasta pöytään :$bsuomalaisen gastronomian historia /$cKari Martiala & Helena Lylyharju.
*260  $a[Helsinki] :$bGummerus,$c[2017]$e(Bosnia-Herzegovina :$fGPS Group)
*300  $a263 s.
*300  $bkuv.
*300  $c27 cm.
*5050 $aeskiajalta ruokakulttuurin kultaiseen 1800-lukuun -- Keskiajan makumaailma -- Riikinkukkoja ja illuusioruokia - hovin herkut Turun linnassa 1500-luvulla -- Ostereita ja simpukoita herrasväelle - 1800-luvun värikäs ravintolaelämä -- Gastronomiaa itsenäisessä Suomessa -- Vuosisadan alun monet maut -- Ikisuosikki voileipäpöytä -- Merimieskapakan tunnelmasta Lapin tuntureille -- Olympialaisten vireä vuosikymmen -- Kun maalta muutettiin kaupunkiin -- Kansainvälistymisen tuulia -- Michelin-kokkien aika -- Mihin olet menossa, suomalainen gastronomia? -- Kokit kilpasilla -- Suomalaisia ruokakulttuurin vaikuttajia -- Ruokaseurat Suomessa -- Reseptit - kattaus mestareiden suosikkeja.
*520  $aSuomalaisen gastronomian historia
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$agastronomia$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*650 7$aravintolat$2ysa
*653  $aSuomi
*7001 $aLylyharju, Helena.
*852  $lMARTIALA
*979  $a0000046439
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
83689Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.12
85196Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.12