Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Parasta pöytään : suomalaisen gastronomia n historia
Julkaistu Gummerus, [Helsinki] : [2017] (Bosnia-Herzegovina : GPS Group)
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Huomautus sisällöstä eskiajalta ruokakulttuurin kultaiseen 1800-lukuun -- Keskiajan makumaailma -- Riikinkukkoja ja illuusioruokia - hovin herkut Turun linnassa 1500-luvulla -- Ostereita ja simpukoita herrasväelle - 1800-luvun värikäs ravintolaelämä -- Gastronomia a itsenäisessä Suomessa -- Vuosisadan alun monet maut -- Ikisuosikki voileipäpöytä -- Merimieskapakan tunnelmasta Lapin tuntureille -- Olympialaisten vireä vuosikymmen -- Kun maalta muutettiin kaupunkiin -- Kansainvälistymisen tuulia -- Michelin-kokkien aika -- Mihin olet menossa, suomalainen gastronomia ? -- Kokit kilpasilla -- Suomalaisia ruokakulttuurin vaikuttajia -- Ruokaseurat Suomessa -- Reseptit - kattaus mestareiden suosikkeja.
Huomautus sisällöstä, tiivistelmä tms. Suomalaisen gastronomia n historia
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
ISBN 978-951-24-0412-4 ( sid.)
*00001843nam a22003614a 4500
*00120262
*00520200525075546.0
*008170420s2017\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-24-0412-4 ( sid.)
*035 $a46439
*035 $a(PrettyLib)0000046439
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*084 $aYKL:68.252$2ykl
*1001 $aMartiala, Kari.
*24510$aParasta pöytään :$bsuomalaisen gastronomia n historia /$cKari Martiala & Helena Lylyharju.
*260 $a[Helsinki] :$bGummerus,$c[2017]$e(Bosnia-Herzegovina :$fGPS Group)
*300 $a263 s.
*300 $bkuv.
*300 $c27 cm.
*5050 $aeskiajalta ruokakulttuurin kultaiseen 1800-lukuun -- Keskiajan makumaailma -- Riikinkukkoja ja illuusioruokia - hovin herkut Turun linnassa 1500-luvulla -- Ostereita ja simpukoita herrasväelle - 1800-luvun värikäs ravintolaelämä -- Gastronomia a itsenäisessä Suomessa -- Vuosisadan alun monet maut -- Ikisuosikki voileipäpöytä -- Merimieskapakan tunnelmasta Lapin tuntureille -- Olympialaisten vireä vuosikymmen -- Kun maalta muutettiin kaupunkiin -- Kansainvälistymisen tuulia -- Michelin-kokkien aika -- Mihin olet menossa, suomalainen gastronomia ? -- Kokit kilpasilla -- Suomalaisia ruokakulttuurin vaikuttajia -- Ruokaseurat Suomessa -- Reseptit - kattaus mestareiden suosikkeja.
*520 $aSuomalaisen gastronomia n historia
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$agastronomia $2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*650 7$aravintolat$2ysa
*653 $aSuomi
*7001 $aLylyharju, Helena.
*852 $lMARTIALA
*979 $a0000046439
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kuvausta ei toistaiseksi saatavana