Gradian verkkokirjasto

Leivonnan teknologia : ruokaleipä
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Salovaara, Hannu, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Leivonnan teknologia : ruokaleipä
Muut nimekkeet
  • Ruokaleipä
Julkaistu
  • Suomen Leipuriliitto ry., Helsinki : 2017. Bookwell Oy
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 295 sivua : kuvitettu ; 25 cm
Yleinen huomautus
  • Johdanto -- Leipurin kemiaa -- Raaka-aineet -- Taikinanteko ja ylöslyönti -- Nostatus ja paisto -- Jäähdytys, pakkaaminen ja säilyvyys -- Paremman leivän puolesta -- Sanasto -- Hakemisto.
Huomautus sisällöstä
  • Sivut 271-289: Sanasto.
  • Sivut 271-289: Sanasto.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Ignatius, A., kirjoittaja.
  • Jussila, Aimo, kirjoittaja.
  • Hurri-Martikainen, Maija, kirjoittaja.
  • Ignatius, Ari, kirjoittaja.
ISBN
  • 978-952-93-8620-8
*00004926cam a2200973 i 4500
*00120504
*00520210504130345.0
*008170922s2017    fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-93-8620-8$qnidottu
*035  $z(FI-MELINDA)010861675
*035  $z(FI-MELINDA)011463310
*035  $a(FI-MELINDA)011502853
*040  $aFI-NL$bfin$erda
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a663/664$21974/fin/fennica
*084  $a67.7$2ykl
*084  $a68.24$2ykl
*1001 $aSalovaara, Hannu,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000058229
*24510$aLeivonnan teknologia :$bruokaleipä /$cSalovaara H, Ignatius A. [ja 14 muuta].
*24603$aRuokaleipä
*264 1$aHelsinki :$bSuomen Leipuriliitto ry.,$c2017.
*264 3$bBookwell Oy
*300  $a295 sivua :$bkuvitettu ;$c25 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aJohdanto -- Leipurin kemiaa -- Raaka-aineet -- Taikinanteko ja ylöslyönti -- Nostatus ja paisto -- Jäähdytys, pakkaaminen ja säilyvyys -- Paremman leivän puolesta -- Sanasto -- Hakemisto.
*5052 $aSivut 271-289: Sanasto.
*5050 $aSivut 271-289: Sanasto.
*583  $aMERGED FROM (FI-MELINDA)011463310 + (FI-MELINDA)010861675$c2017-09-22T10:16:56+03:00$5MELINDA
*650 7$aelintarvikekemia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14379
*650 7$akoneet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2005
*650 7$alaatujärjestelmät$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2722
*650 7$aleipominen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4865
*650 7$aleipomot$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11593
*650 7$aleipomoteollisuus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p12846
*650 7$aleipomotuotteet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4088
*650 7$aleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9121
*650 7$aomavalvonta$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3165
*650 7$apakkaukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5929
*650 7$apakkausmerkinnät$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13835
*650 7$aprosessit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2111
*650 7$araaka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3443
*650 7$ataikina$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p20533
*650 7$ateknologia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2339
*650 7$aelintarvikehygienia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9317
*650 7$akemia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1801
*650 7$aleipomoala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21751
*650 7$alisäaineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4938
*650 7$asäilyvyys$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4661
*650 7$aelintarvikeala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10461
*650 7$alivsmedelskemi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14379
*650 7$amaskiner$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2005
*650 7$akvalitetssystem$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2722
*650 7$abakning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4865
*650 7$abagerier$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11593
*650 7$abageriindustri$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p12846
*650 7$abageriprodukter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4088
*650 7$abröd$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9121
*650 7$aegenkontroll$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3165
*650 7$aförpackningar$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5929
*650 7$aförpackningsmärkningar$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13835
*650 7$aprocesser$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2111
*650 7$aråvaror$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3443
*650 7$adeg$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p20533
*650 7$ateknologi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2339
*650 7$alivsmedelshygien$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9317
*650 7$akemi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1801
*650 7$abageribranschen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21751
*650 7$atillsatsämnen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4938
*650 7$ahållbarhet (livsmedel)$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4661
*650 7$alivsmedelsbranschen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10461
*7001 $aIgnatius, A.,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000173638
*7001 $aJussila, Aimo,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000066070
*7001 $aHurri-Martikainen, Maija,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000044701
*7001 $aIgnatius, Ari,$ekirjoittaja.
*852  $lLEIVONNAN
*9001 $aSalovaara, H.$ySalovaara, Hannu
*9001 $aJussila, A.$yJussila, Aimo
*9001 $aHurri-Martikainen, M.$yHurri-Martikainen, Maija
*901  $b245c$5FENNI$c20190124152507.0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Suomen Leipuriliiton kustantama oppikirja, Leivonnan teknologia - Ruokaleipä on ilmestynyt. Kirja on käsikirjatyyppinen perusteos siitä, miten ruokaleipää valmistetaan suomalaisissa leipomoissa. Leivontaa tarkastellaan kirjassa luonnontieteellisestä näkökulmasta elintarviketieteen ja elintarviketeknologian käsitteitä käyttäen. Kirjan laatimisessa on ollut mukana laaja kirjoittajakunta, jossa pääkirjoittajia ovat olleet professori, emeritus Hannu Salovaara, KTM Ari Ignatius, DI Aimo Jussila sekä ETM Maija Hurri Martikainen. Lisäksi kirjoittajina, kanssakirjoittajina ja avustajina on toiminut laaja joukko vilja- ja leipomoalan sekä ravitsemusalan parhaita ammattilaisia niin järjestöistä, yhdistyksistä,opetuksesta, tutkimuksesta jkuin yksityisistä yrityksistäkin. Myös leipomon koneet ja laitteet ovat keskeisesti kirjassa esillä, samoin leivän raaka-aineet, pakkaaminen ja laatujärjestelmät. Kirjassa on runsas kuvitus ja siihen on laadittu myös laaja sanasto ja hakemisto. Teos onkin erittäin laaja tietopaketti, siinä on yhteensä 295 sivua. Leivonnan teknologia - Ruokaleipä on suunnattu sekä leipomoalan ammattilaisille että leipomoalan opiskelijoille ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja korkeakouluissa.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
84439Lainassa15.12.2023Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma663/664
84441Lainassa15.12.2023Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma663/664
84878Lainassa15.12.2023Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma663/664
84880Lainassa17.03.2023Viitaniemen kirjasto - Pääkokoelma663/664
84879Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
85476Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
85475Lainassa15.05.2023Viitaniemen kirjasto - Pääkokoelma663/664
86085Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
86086Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
Ex13Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664