Gradian verkkokirjasto

Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Sillanpää, Merja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
Julkaistu
  • Finfood, (Vantaa) : 1999.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 231 s.
Asiasana
ISBN
  • (952-5244-03-2)
*00001092nam a22003254a 4500
*0012502
*00520200525075442.0
*008020215s1999\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (952-5244-03-2)
*035  $a5778
*035  $a(PrettyLib)0000005778
*0410 $afin
*080  $aUDK:39
*1001 $aSillanpää, Merja.
*24510$aHappamasta makeaan :$bsuomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys /$cMerja Sillanpää ; (julkaisija: Hyvää Suomesta).
*260  $a(Vantaa) :$bFinfood,$c1999.
*300  $a231 s.
*650 7$atapakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aSuomi$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$aruokailu$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*650 7$amuistelmat$2ysa
*650 7$ayhteiskuntaluokat$2ysa
*650 7$atavat$2ysa
*852  $lSILLANPÄÄ
*979  $a0000005778
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
13804Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma39