Gradian verkkokirjasto

Culinaria : European specialities : volume 2.
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Culinaria : European specialities : volume 2.
Julkaistu
  • Könemann, Cologne : 1995.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 372 s.
Asiasana - Kontrolloimaton
ISBN
  • (3-89508-234-1)
*00000814nam a22003254a 4500
*0012642
*00520200525075442.0
*008020215s1995\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a (3-89508-234-1)
*035  $a6157
*035  $a(PrettyLib)0000006157
*0410 $aeng
*080  $aUDK:641.568
*24500$aCulinaria : European specialities : volume 2.
*260  $aCologne :$bKönemann,$c1995.
*300  $a372 s.
*653  $aruoanvalmistus
*653  $aruokaohjeet
*653  $aruokakulttuuri
*653  $atavat
*653  $aalkoholijuomat
*653  $aEurooppa
*653  $aBelgia
*653  $aRanska
*653  $aEspanja
*653  $aPortugali
*653  $aItalia
*653  $aKreikka
*653  $aTurkki
*852  $lCULINARIA
*979  $a0000006157
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
10411Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568