Gradian verkkokirjasto

Kuin kiehuvaan liemeen : Helena Puolakan uskomaton tie keittiömaailman huipulle
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Salmi, Virpi, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kuin kiehuvaan liemeen : Helena Puolakan uskomaton tie keittiömaailman huipulle
Muut nimekkeet
  • Helena Puolakan uskomaton tie keittiömaailman huipulle
  • Alanimeke kannessa ja irtopäällyksessä: Helena Puolakan uskomaton matka keittiömaailman huipulle
Julkaistu
  • Nemo, [Helsinki] : [2020] Otava Kirjapaino Keuruu : ©2020
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 192 sivua ; 22 cm
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Puolakka, Helena, kirjoittaja.
ISBN
  • 978-951-1-37209-7
*00001279cam a22003858i 4500
*00128172
*00520200922191914.0
*008200507t20202020fi ||||       |0| 0|fin|
*020  $a978-951-1-37209-7$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)016788196
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*084  $a99.1$2ykl
*1001 $aSalmi, Virpi,$0(FI-ASTERI-N)000182710$ekirjoittaja.
*24510$aKuin kiehuvaan liemeen :$bHelena Puolakan uskomaton tie keittiömaailman huipulle /$cVirpi Salmi.
*24630$aHelena Puolakan uskomaton tie keittiömaailman huipulle
*2461 $iAlanimeke kannessa ja irtopäällyksessä:$aHelena Puolakan uskomaton matka keittiömaailman huipulle
*264 1$a[Helsinki] :$bNemo,$c[2020]
*264 3$aKeuruu :$bOtava Kirjapaino
*264 4$c©2020
*300  $a192 sivua ;$c22 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*583  $aBTJ$5FENNI
*653  $aelämäkerrat
*653  $agastronomia
*653  $akeittiömestarit
*653  $akulinarismi
*653  $amuistelmat
*653  $aravintola-ala
*7001 $aPuolakka, Helena,$ekirjoittaja.
*852  $aSALMI
*901  $aMU202009$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Miltä tuntuu, kun Gordon Ramsay huutaa päin naama? Helena Puolakan hätkähdyttävä tarina kertoo ravintolamaailman raadollisuudesta ja onnistumisen huumasta. Suomen kansainvälisesti menestynein huippukokki kertoo kaiken: Mitä piiloutuu valkoisten pöytäliinojen ja taivaallisten makuelämysten taakse? Miksi keittiöissä koetaan väkivaltaa, 18-tuntisia työpäiviä, surkeaa palkkaa ja naisten väheksymistä? Minkälaista on työskennellä kolmen Michelin-tähden ravintolassa Ranskassa? Parissa vuosikymmenessä nyrkin ja hellan välissä työskentelevästä harjoittelijasta kasvaa keittiömestari, josta kansainväliset huippuravintolat kilpailevat.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana Kukkulan kirjasto - Pääkokoelma99.1