Gradian verkkokirjasto

Ravintola Plats : pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Hemnell, Lukas, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ravintola Plats : pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä
Muut nimekkeet
  • Pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä
Julkaistu
  • Teos, [Helsinki] : 2021. Balto Print Liettua :
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 183 sivua : kuvitettu ; 27 cm
Yhteisönnimi
  • Plats (ravintola)
  • Hanasaari (kulttuurikeskus)
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • keittokirjat
  • kokböcker
Henkilönnimi
  • Weckström, Nina, kirjoittaja.
  • Pitkäniemi, Jenni, kääntäjä.
  • Lindström, Robert, valokuvaaja.
Muu painos
  • Julkaistu myös ruotsiksi: Hemnell, Lukas. Restaurang Plats ISBN 978-952-333-370-3
ISBN
  • 978-952-363-032-1
*00002573cam a2200589 i 4500
*00128473
*00520210413120438.0
*008201030s2021    fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-363-032-1$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)017440712
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0411 $afin$hswe
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*0801 $a64$21974/fin/fennica
*084  $a68.25$2ykl
*084  $a68.8$2ykl
*1001 $aHemnell, Lukas,$ekirjoittaja.
*24510$aRavintola Plats :$bpohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä /$creseptit: Lukas Hemnell ; tekstit: Nina Weckström ; suomennos: Jenni Pitkäniemi ; valokuvat: Robert Lindström.
*24630$aPohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä
*264 1$a[Helsinki] :$bTeos,$c2021.
*264 3$aLiettua :$bBalto Print
*300  $a183 sivua :$bkuvitettu ;$c27 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/YHT$5FENNI
*61024$aPlats (ravintola)
*61024$aHanasaari (kulttuurikeskus)$0(FI-ASTERI-N)000037707
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$agastronomia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2845
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$aravintolat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1634
*650 7$amatrecept$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$agastronomi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2845
*650 7$amatkultur$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$arestauranger$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1634
*651 7$aEspoo$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94105
*651 7$aPohjoismaat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94350
*651 7$aEsbo$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94105
*651 7$aNorden$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94350
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$akokböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*7001 $aWeckström, Nina,$ekirjoittaja.
*7001 $aPitkäniemi, Jenni,$ekääntäjä.$0(FI-ASTERI-N)000124926
*7001 $aLindström, Robert,$evalokuvaaja.
*77508$iJulkaistu myös ruotsiksi:$aHemnell, Lukas.$tRestaurang Plats$z978-952-333-370-3
*901  $aMU20210408$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tämä on kirja ravintola Platsista, joka sijaitsee Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa. Ravintolan pääkokki Lukas Hemnellin ja hänen tiiminsä laatimissa resepteissä painottuu rikas pohjoismainen makumaailma. Niissä hyödynnetään paikallisia, kestävästi kasvatettuja aineksia, joista syntyy puhtaita makuelämyksiä ja odottamattomia yhdistelmiä. Kirja kertoo myös ravintolan työntekijöistä ja yhteistyökumppaneista: kalastajasta, joka nostaa päivän saaliin ravintolaa ympäröiviltä vesiltä, lihantuottajasta, joka työskentelee ekologisen tulevaisuuden puolesta mausta tinkimättä, ja kokista, joka valmistaa olutta kotona omassa autotallissaan. Tekstit on kirjoittanut toimittaja ja ruokaintoilija Nina Weckström. Tämä kirja soveltuu kaikille, mutta erityisesti niille, joita kiinnostaa uusi pohjoismainen gastronomia. Se tarjoaa suussa sulavia moderneja tulkintoja klassisista ruokalajeista, jotka ovat yhdistäneet Suomea ja Ruotsia kautta historian. Olisiko tänään pöydässä kenties lahnamoussea ja sokerisuolattua haukea? Tai grillattua suippokaalia savustetulla kermaviilillä ja kiehautetulla parsalla? Mikä parasta, jos et juuri nyt jaksa itse kokata, kirja tarjoaa silmänruokaa ja inspiraatiota tuleviin gastronomisiin seikkailuihin. Ehkäpä ravintola Platsissa Hanasaaressa? Alkuteos: Restaurang Plats - Nordisk gastronomi från Hanaholmens kök.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.12