Gradian verkkokirjasto

Kotitaloustaito. 7-9
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kotitaloustaito. 7-9
Julkaistu
  • Sanoma Pro, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 1. p.
Ulkoasutiedot
  • 330 sivua : kuvitettu ; 24 cm
Yleinen huomautus
  • Sisältää hakemistoja.
  • Lisäpainokset: 1.-9. p. 2022
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • oppikirjat
  • läroböcker
Henkilönnimi
  • Harjula, Pia, kirjoittaja.
  • Löytty-Rissanen, Minna, kirjoittaja.
  • Janhonen-Abruquah, Hille, kirjoittaja.
ISBN
  • 978-952-63-1768-7
*00001624cam a2200397 i 4500
*00132797
*00520220904231516.0
*008150313s2015    fi a|||c      |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-63-1768-7$qnidottu
*035  $a(FI-MELINDA)007040892
*040  $aFI-NL$bfin
*0410 $afin
*042  $afinb
*080  $a64$x(07)
*24500$aKotitaloustaito.$n7-9 /$cPia Harjula, Minna Löytty-Rissanen, Hille Janhonen-Abruquah.
*250  $a1. p.
*260  $aHelsinki :$bSanoma Pro,$c2015.
*300  $a330 sivua :$bkuvitettu ;$c24 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aSisältää hakemistoja.
*500  $aLisäpainokset: 1.-9. p. 2022
*650 7$aoppikirjat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p159
*650 7$akotitalous (oppiaineet)$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7116
*650 7$ayläkoulu$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21292
*650 7$aläroböcker$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p159
*650 7$ahuslig ekonomi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7116
*650 7$ahögstadiet$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21292
*655 7$aoppikirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s633
*655 7$aläroböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s633
*7001 $aHarjula, Pia,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000114324
*7001 $aLöytty-Rissanen, Minna,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000101116
*7001 $aJanhonen-Abruquah, Hille,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000102185
*901  $aMU20150413$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Peruskoulu, luokka 7 - 9 Kotitaloustaito 7-9 tarjoaa uudistetut perustiedot ruoanvalmistuksesta, leivonnasta, ravitsemuksesta, kodin ja tekstiilien hoidosta, raha-asioista sekä suomalaisesta juhlakulttuurista ympäristö- ja kuluttajuusnäkökulman huomioon ottaen. Arkiruokaohjeiden yhteydessä on huomioitu erityisruokavaliot. Mukana on myös entistä enemmän havainnollisia kuvasarjoja.

Lähetä