Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Sanoma Pro, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Painos
Ulkoasutiedot 330 sivua : kuvitettu ; 24 cm
Yleinen huomautus Sisältää hakemistoja. Lisäpainokset: 1.-9. p. 2022
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
Henkilönnimi Harjula, Pia, kirjoittaja. Löytty-Rissanen, Minna, kirjoittaja. Janhonen-Abruquah, Hille, kirjoittaja.
ISBN
*00001624cam a2200397 i 4500
*00132797
*00520220904231516.0
*008150313s2015 fi a|||c |0| 0|fin|
*020 $a978-952-63-1768-7$qnidottu
*035 $a(FI-MELINDA)007040892
*040 $aFI-NL$bfin
*0410 $afin
*042 $afinb
*080 $a64$x(07)
*24500$aKotitaloustaito.$n7-9 /$cPia Harjula, Minna Löytty-Rissanen, Hille Janhonen-Abruquah.
*250 $a1. p.
*260 $aHelsinki :$bSanoma Pro,$c2015.
*300 $a330 sivua :$bkuvitettu ;$c24 cm
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*500 $aSisältää hakemistoja.
*500 $aLisäpainokset: 1.-9. p. 2022
*650 7$aoppikirjat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p159
*650 7$akotitalous (oppiaineet)$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7116
*650 7$ayläkoulu$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21292
*650 7$aläroböcker$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p159
*650 7$ahuslig ekonomi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7116
*650 7$ahögstadiet $2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21292
*655 7$aoppikirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s633
*655 7$aläroböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s633
*7001 $aHarjula, Pia,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000114324
*7001 $aLöytty-Rissanen, Minna,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000101116
*7001 $aJanhonen-Abruquah, Hille,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000102185
*901 $aMU20150413$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Peruskoulu, luokka 7 - 9 Kotitaloustaito 7-9 tarjoaa uudistetut perustiedot ruoanvalmistuksesta, leivonnasta, ravitsemuksesta, kodin ja tekstiilien hoidosta, raha-asioista sekä suomalaisesta juhlakulttuurista ympäristö- ja kuluttajuusnäkökulman huomioon ottaen. Arkiruokaohjeiden yhteydessä on huomioitu erityisruokavaliot. Mukana on myös entistä enemmän havainnollisia kuvasarjoja.