Gradian verkkokirjasto

Advanced practical cookery
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Ceserani, Victor.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Advanced practical cookery
Julkaistu
  • Hodder and Stoughton, London : 2002.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 3rd ed.
Ulkoasutiedot
  • 416 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Foskett, David.
ISBN
  • 0-340-84853-7
*00000664nam a22002294a 4500
*0013475
*00520200525075445.0
*008030107s2002\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a0-340-84853-7
*035  $a9228
*035  $a(PrettyLib)0000009228
*0410 $aeng
*080  $aUDK:641.5
*1001 $aCeserani, Victor.
*24510$aAdvanced practical cookery /$cVictor Ceserani, professor David Foskett.
*250  $a3rd ed.
*260  $aLondon :$bHodder and Stoughton,$c2002.
*300  $a416 s.
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aopetus$2ysa
*7001 $aFoskett, David.
*852  $lCESERANI
*979  $a0000009228
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
15127Lainassa (ei lainattavissa)31.05.2024Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.5