Gradian verkkokirjasto

Culinaria : European specialities : volume 1.
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Culinaria : European specialities : volume 1.
Julkaistu
  • Könemann, Cologne : 1995.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 360 s.
Asiasana - Kontrolloimaton
ISBN
  • (3-89508-234-1)
*00001054nam a22004454a 4500
*001403
*00520200525075435.0
*008020215s1995\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a (3-89508-234-1)
*035  $a940
*035  $a(PrettyLib)0000000940
*0410 $aeng
*080  $aUDK:641.568
*24500$aCulinaria : European specialities : volume 1.
*260  $aCologne :$bKönemann,$c1995.
*300  $a360 s.
*653  $aruoanvalmistus
*653  $aruokaohjeet
*653  $agastronomia
*653  $aEurooppa
*653  $aEnglanti
*653  $aSkotlanti
*653  $aIrlanti
*653  $aTanska
*653  $anorja
*653  $aRuotsi
*653  $aSuomi
*653  $avenäjä
*653  $aPuola
*653  $aSlovakia
*653  $aUnkari
*653  $asaksa
*653  $aSveitsi
*653  $aHollanti
*653  $aruokakulttuuri
*653  $atavat
*653  $aalkoholijuomat
*653  $aTsekki
*653  $aItävalta
*852  $lCULINARIA
*979  $a0000000940
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
1507Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568