Gradian verkkokirjasto

Ranskalainen keittiö : yli 200 klassista ja modernia ruokalajia vaihe vaiheelta kuvattuna
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Clements, Carole.
Yhtenäistetty nimeke
  • French Food and Cooking
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ranskalainen keittiö : yli 200 klassista ja modernia ruokalajia vaihe vaiheelta kuvattuna
Julkaistu
  • Gummerus, Jyväskylä : 2005.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 256 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Wolf-Cohen, Elizabeth.
ISBN
  • (951-20-6896-6)
*00000857nam a22002654a 4500
*0014859
*00520200525075450.0
*008060406s2005\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-20-6896-6)
*035  $a11753
*035  $a(PrettyLib)0000011753
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:641.568
*1001 $aClements, Carole.
*24010$aFrench Food and Cooking
*24510$aRanskalainen keittiö :$byli 200 klassista ja modernia ruokalajia vaihe vaiheelta kuvattuna /$cCarole Clements, Elizabeth Wolf-Cohen.
*260  $aJyväskylä :$bGummerus,$c2005.
*300  $a256 s.
*650 7$aRanska$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aWolf-Cohen, Elizabeth.
*852  $lCLEMENTS
*979  $a0000011753
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
20021Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568