Gradian verkkokirjasto

Ranskalaisen keittiön salaisuudet : Alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ranskalaisen keittiön salaisuudet : Alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita
Julkaistu
  • WSOY, Porvoo : 1988.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 596 s.
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Child, Julia.
  • Bertholle, Louisette.
  • Beck, Simone.
ISBN
  • (951-0-11588-6)
*00000877nam a22002534a 4500
*001498
*00520200525075435.0
*008020215s1988\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-0-11588-6)
*035  $a1176
*035  $a(PrettyLib)0000001176
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.568
*24500$aRanskalaisen keittiön salaisuudet : Alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita /$cToim. Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck.
*260  $aPorvoo :$bWSOY,$c1988.
*300  $a596 s.
*653  $aruoanvalmistus
*653  $aRanska
*7001 $aChild, Julia.
*7001 $aBertholle, Louisette.
*7001 $aBeck, Simone.
*852  $lRANSKALAISEN
*979  $a0000001176
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
2026Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568