Gradian verkkokirjasto

Elintarvikehygienia : ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Elintarvikehygienia : ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia
Julkaistu
  • WSOY, Helsinki : 2007.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 497 s.
  • kuv.
  • 25 cm.
Yleinen huomautus
  • Kirjoittajat: Heljä Aalto et al.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Korkeala, Hannu.
  • Aalto, Heljä.
ISBN
  • 978-951-0-33469-0
*00001705nam a22005294a 4500
*0015765
*00520200525075454.0
*008071002s2007\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-0-33469-0
*035  $a14126
*035  $a(PrettyLib)0000014126
*0410 $afin
*080  $aUDK:664
*084  $aYKL:59.24$2ykl
*24500$aElintarvikehygienia :$bympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia /$c[Hannu Korkeala, (toim.)] ; [piirroskuvat: Eduard Müller].
*260  $aHelsinki :$bWSOY,$c2007.
*300  $a497 s.
*300  $bkuv.
*300  $c25 cm.
*500  $aKirjoittajat: Heljä Aalto et al.
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$aympäristöhygienia$2ysa
*650 7$atoksikologia$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$aekotoksikologia$2ysa
*650 7$aelintarviketurvallisuus$2ysa
*650 7$atuoteturvallisuus$2ysa
*650 7$amikrobit$2ysa
*650 7$ataudinaiheuttajat$2ysa
*650 7$apilaantuminen$2ysa
*650 7$alisäaineet$2ysa
*650 7$avierasaineet$2ysa
*650 7$aprosessit$2ysa
*650 7$aelintarviketeollisuus$2ysa
*650 7$apakkaus$2ysa
*650 7$asäilyvyys$2ysa
*650 7$ahygienia$2ysa
*650 7$aelintarvikeala$2ysa
*650 7$aruokamyrkytys$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*650 7$aomavalvonta$2ysa
*650 7$alaadunvarmistus$2ysa
*7001 $aKorkeala, Hannu.
*7001 $aAalto, Heljä.
*852  $lELINTARVIKEHYGIENIA
*979  $a0000014126
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
24555Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
25325Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
51332Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664