Gradian verkkokirjasto

Aistit ammattikäyttöön
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Tuorila, Hely.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Aistit ammattikäyttöön
Julkaistu
  • WSOY, Helsinki : 2008.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 170 s.
  • kuv.
  • 24 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Parkkinen, Kirsti.
  • Tolonen, Katri.
ISBN
  • 978-951-0-31938-3
*00001434nam a22004454a 4500
*0015976
*00520200525075454.0
*008080109s2008\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-0-31938-3
*035  $a14657
*035  $a(PrettyLib)0000014657
*0410 $afin
*080  $aUDK:664
*084  $aYKL:67.7$2ykl
*084  $aYKL:59.24$2ykl
*090  $aOMA:67.7
*090  $aOMA:59.24
*1001 $aTuorila, Hely.
*24510$aAistit ammattikäyttöön /$cHely Tuorila, Kirsti Parkkinen, Katri Tolonen.
*260  $aHelsinki :$bWSOY,$c2008.
*300  $a170 s.
*300  $bkuv.
*300  $c24 cm.
*650 7$aaistinvarainen arviointi$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*650 7$alaatu$2ysa
*650 7$alaadunvalvonta$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*650 7$atuotekehitys$2ysa
*650 7$atutkimusmenetelmät$2ysa
*650 7$akuluttajatutkimus$2ysa
*650 7$akuluttajakäyttäytyminen$2ysa
*7001 $aParkkinen, Kirsti.
*7001 $aTolonen, Katri.
*852  $lTUORILA
*979  $a0000014657
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Aistit ammattikäyttöön -kirja on tarkoitettu tuotekehitystä, laadunvarmistusta ja aistinvaraista arviointia käsittelevään opetukseen ravitsemis- ja elintarvikealan ammattikorkeakouluopinnoissa. Aistit ammattikäyttöön -kirja tutustuttaa lukijansa: - aistien toimintaan, kun arvioidaan elintarvikkeita ja juomia - aistinvaraisen arvioinnin menetelmien käyttöön työtilanteissa, kun arvioidaan raaka-aineiden tai valmiin tuotteen ulkonäköä, hajua, makua ja rakennetta - aistinvaraisten menetelmien soveltamiseen tuotekehityksessä ja laadunvarmistuksessa. Kirjaa voi hyödyntää myös matkailupalvelujen tuottamisen ja elämystuotannon opetuksessa sekä ammatillisessa peruskoulutuksessa tuotekehityksen, ruokatuotannon ja salitoimintojen opetuksessa. Lisäksi se sopii käsikirjaksi ammattikeittiöihin ja pieniin elintarvikealan yrityksiin sekä viiniasiantuntijoiksi kouluttautuville.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
25501Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
27534Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
27535Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664