Gradian verkkokirjasto

Gastronomian historia
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Talvi, Jussi.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Gastronomian historia
Julkaistu
  • Otava, Hki : 1989.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 336 s.
Asiasana
ISBN
  • (951-1-10458-6)
*00001082nam a22003254a 4500
*001613
*00520200525075436.0
*008020215s1989\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-1-10458-6)
*035  $a1433
*035  $a(PrettyLib)0000001433
*0410 $afin
*080  $aUDK:39
*080  $aUDK:641.5
*1001 $aTalvi, Jussi.
*24510$aGastronomian historia /$cJussi Talvi.
*260  $aHki :$bOtava,$c1989.
*300  $a336 s.
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$ajuomakulttuuri$2ysa
*650 7$akansainväliset$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*650 7$agastronomia$2ysa
*852  $lTALVI
*979  $a0000001433
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
2384Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma39