Henkilönnimi
Yhtenäistetty nimeke
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Espanja : Välimeren keittiö
Julkaistu Ullmann, [Königswinter] : 2007.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Rouche, Daniel. Lahtinen, Leena.
ISBN
*00000884nam a22002894a 4500
*0017128
*00520200525075459.0
*008090219s2007\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-3-8331-4523-0
*035 $a17376
*035 $a(PrettyLib)0000017376
*0410 $afin$hepo
*080 $aUDK:641.568
*1001 $aBellahsen, Fabien.
*24010$aDélices d`Espagne
*24510$aEspanja : Välimeren keittiö /$c[Fabien Bellahsen ; Daniel Rouche] ; [suomennos: Leena Lahtinen].
*260 $a[Königswinter] :$bUllmann,$c2007.
*300 $a191 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aEspanja $2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*7001 $aRouche, Daniel.
*7001 $aLahtinen, Leena.
*852 $lBELLAHSEN
*979 $a0000017376
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Espanjassa lomailleet muistavat pikkupurtavat, tapakset, joita maan kaikissa baareissa napostellaan viinilasien kanssa. Näitä ovat muun muassa marinoidut anjovikset, täytetyt munakoisot, silavaan käärityt taatelit ja tuoreet katkaravut ja simpukat. Tapasten ohella tämä kirja sisältää ohjeet sellaisille suussa sulaville ruoille kuin valencialainen vihannespaella, baskilainen kalakeito, porsaan sisäfileepihvit sherryssä sekä Turrón-jäädyke ja muut arabialaisperäiset andalusialaiset erikoisuudet.
Kaksitoista espanjalaista mestarikokkia paljastavat parhaat reseptinsä ja esittävät vaihe vaiheelta, miten sinäkin voit valmistaa näitä atoja espanjalaisia ruokia omasa keittiössäsi. He myös kertovat kiehtovia tarinoita paikallisisista ruokaperinteistä.
Hemmottele itseäsi ja vieraitasi Rioja-viinin ja flamencon kotimaan vastustamattomilla herkuilla.