Gradian verkkokirjasto

Maailman ihanimmat leivonnaiset : suolaiset ja makeat herkut 15 maasta
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Maailman ihanimmat leivonnaiset : suolaiset ja makeat herkut 15 maasta
Julkaistu
  • Gummerus, [Helsinki] : 2009 (Jyväskylä : Gummerus Kirjapaino)
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 128 s. : kuv. ; 26-27 cm.
Yleinen huomautus
  • Reseptit julkaistu aiemmin Maku-lehdessä.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Törmä, Saara.
ISBN
  • 978-951-20-7867-7
*00001317nam a22004574a 4500
*0018029
*00520200525075503.0
*008090504s2009\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-20-7867-7
*035  $a26634
*035  $a(PrettyLib)0000026634
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*084  $aYKL:68.24$2ykl
*084  $aYKL:68.25$2ykl
*24500$aMaailman ihanimmat leivonnaiset :$bsuolaiset ja makeat herkut 15 maasta /$ctoimittanut Saara Törmä ; [kuvaajat: Mika Haaranen ... et al.].
*260  $a[Helsinki] :$bGummerus,$c2009$e(Jyväskylä :$fGummerus Kirjapaino)
*300  $a128 s. :$bkuv. ;$c26-27 cm.
*500  $aReseptit julkaistu aiemmin Maku-lehdessä.
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aleivonnaiset$2ysa
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*653  $aTanska
*653  $aIrlanti
*653  $aIntia
*653  $aRuotsi
*653  $aItalia
*653  $aYhdysvallat
*653  $aMarokko
*653  $aItävalta
*653  $aTurkki
*653  $aRanska
*653  $anorja
*653  $aEspanja
*653  $aKreikka
*653  $asaksa
*653  $avenäjä
*7001 $aTörmä, Saara.
*852  $lMAAILMAN
*979  $a0000026634
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Saksalainen suolarinkeli. Irlantilainen soodaleipä. Espanjalainen, paksuun kaakaoon kastettu churromunkki. Amerikan brownie. Maailma on täynnä toinen toistaan ihanampia leivonnaisia, ja tähän kirjaan on koottu yli 50 herkullisen leivonnaisen valmistusohjeet. Jokaista maata edustaa kourallinen hyviksi havaittuja ohjeita sekä kunkin maan leivontaperinteisiin liittyviä mielenkiintoisia tarinoita. Reseptit ovat ilmestyneet aiemmin Maku-lehdessä, ja ne on moneen kertaan kokeiltu ja muokattu sellaisiksi, että eksoottisimpiinkin leivonnaisiin löytyvät ainekset suomalaisista kaupoista. Pääpaino on eurooppalaisessa leivontaperinteessä, mutta mukana on myös kaukaisempia makuja, kuten makea marokkolainen mantelikäärme ja pikku suolapalaksi sopivat mausteiset samosa-piiraat.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
42938Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.09