Gradian verkkokirjasto

Turkki
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Bellahsen, Fabien.
Yhtenäistetty nimeke
  • [Délices de Turquie]
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Turkki
Julkaistu
  • Ullmann, [Königswinter] : 2009.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 191 s.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Välimeren keittiö
Asiasana
Henkilönnimi
  • Rouche, Daniel.
  • Bizos, Didier.
  • Mustonen, Mirka.
ISBN
  • 978-3-8331-4921-4
*00001109nam a22003374a 4500
*0018064
*00520200525075503.0
*008090512s2009\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-3-8331-4921-4
*035  $a26694
*035  $a(PrettyLib)0000026694
*0410 $afin$hfre
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aBellahsen, Fabien.
*24010$a[Délices de Turquie]
*24510$aTurkki /$c[toteutus ja tuotanto: Fabien Bellahsen, Daniel Rouche ; vlokuvat: Didier Bizos ; suomennos englannin kielestä Mirka Mustonen].
*260  $a[Königswinter] :$bUllmann,$c2009.
*300  $a191 s.
*4901 $aVälimeren keittiö
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aTurkki$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aRouche, Daniel.
*7001 $aBizos, Didier.
*7001 $aMustonen, Mirka.
*8102 $aVälimeren keittiö
*852  $lBELLAHSEN
*979  $a0000026694
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kokkaa kuin keittiömestarit! Jokaisessa kirjassa 11 huippukokkia esittelee reseptien valmistuksen kohta kohdalta Kylmiä ja kuumia alkuruokia, keittoja, luovia pääruokia lihasta ja kalasta sekä eksoottisia jälkiruokia – kaiken tämän tarjoaa sinulle Välimeren keittiö - kirjasarja yli 700 upean kuvan kera.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
65472Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma641.568