Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö 101 viskiä joita on maistettava edes kerran eläessään
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : 2009.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Nikkanen, Jarkko. Latvala, Risto.
ISBN
*00000809nam a22002654a 4500
*0018148
*00520200525075504.0
*008090803s2009\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-220-141-6
*035 $a26866
*035 $a(PrettyLib)0000026866
*0410 $afin$heng
*080 $aUDK:663
*084 $aYKL:68.27$2ykl
*1001 $aArthur, Helen.
*24510$a101 viskiä joita on maistettava edes kerran eläessään /$cHelen Arthur, Jarkko Nikkanen ; [kääntäjä: Risto Latvala].
*260 $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2009.
*300 $a168 s.
*650 7$aviski$2ysa
*650 7$avalmistus$2ysa
*650 7$atislaus$2ysa
*650 7$aalkoholijuomat $2ysa
*7001 $aNikkanen, Jarkko.
*7001 $aLatvala, Risto.
*852 $lARTHUR
*979 $a0000026866
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
101 viskiä, joita on maistettava edes kerran eläessään on kiehtova ja arvovaltainen opasmaailman hienoimpiin viskeihin. Tämä kirja esittelee yli 100 viskiä kattavan hakemiston ja auttaa sinua löytämään kaiken tarvitsemasi tiedon sekä skotlantilaisista mallas- ja sekoiteviskeistä että yhdysvaltalaisista, kanadalaisista, irlantilaisista, walesilaisista, japanilaisista ja suomalaisista viskeistä ja bourboneista. Kaikkialla maailmassa kiinnostus mallasviskeihin, pieniin bourbon-eriin ja muihin erikoisviskeihin jatkaa vuosi vuodelta kasvuaan. 101 viskiä, joita on maistettava edes kerran eläessään paljastaa kiehtovat salat tislaus- ja kypsytysprosesseista, jotka muuttavat viljan ja veden todella monivivahteisten makujen, tuoksujen ja värien viskiksi. Tämä ainutlaatuinen opas sisältää johdatuksen maistamiseen: kuinka arvioida viskin väriä ja "jalkoja", ja kuinka haistella ja maistella viskiä. Jokaisen viskin esittely sisältää runsaasti tietoa tislaamosta sekä kirjoittajan henkilökohtaisia maistelumuistiinpanoja, joiden avulla osaat arvostaa vuosikausia vanhaa ammattitaitoa ja mystistä alkemiaa, joka sisältyy jokaiseen siemaukseen tätä hämmästyttävää juomaa. Mukana myös suomalaiset viskitislaamot, parhaimmat viskibaarit ja Alkon top 10! Suomen osuudesta vastaa tunnettu viskiasiantuntija Jarkko Nikkanen.