Gradian verkkokirjasto

Gastronomian sanakirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Turtia, Kaarina.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Gastronomian sanakirja
Julkaistu
  • Otava, Helsingissä : 2009.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • Toinen painos
Ulkoasutiedot
  • 655 s.
Asiasana
ISBN
  • 978-951-1-18546-8
*00000756nam a22002774a 4500
*0018658
*00520200525075506.0
*008100216s2009\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-1-18546-8
*035  $a28194
*035  $a(PrettyLib)0000028194
*0410 $afin
*080  $aUDK:801.3
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aTurtia, Kaarina.
*24510$aGastronomian sanakirja /$cKaarina Turtia.
*250  $aToinen painos
*260  $aHelsingissä :$bOtava,$c2009.
*300  $a655 s.
*650 7$asanakirjat$2ysa
*650 7$agastronomia$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$aravinto$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*852  $lTURTIA
*979  $a0000028194
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tiedätkö, mistä on valmistettu kaakkoisaasialainen kalakastike? Mitä eroa on sitronellaheinällä ja sitruunaheinällä? Entä balsamietikalla ja balsamiviinietikalla? Millainen perinneruoka on kropsu? Mitä jalohome saa aikaan viinissä? Mitä kaikkea soijasta voidaan valmistaa? Miten Bellini-cocktail sai nimensä? Millainen juusto on Livarot? Mitä tarkoittavat sabayon, freesaus, diabolo, caquelon, café noir tai kir? Teoksen runsaat 7000 hakusanaa kattavat niin ruoanvalmistusaineet, ruoat ja juomat kuin keskeiset ravinto-opilliset termitkin. Mukana on runsaasti vieraskielistä sanastoa ääntämisohjeineen mm. ranskan kielestä, mutta myös eksoottisempaa sanastoa matkailevan gastronomian ystävän iloksi.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
45730Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma80