Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Elintarvikealan työsuojeluopas
Julkaistu Työturvallisuuskeskus, Helsinki : 2010.
UDK-luokituskoodi
Painos
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Seppänen, Kari. Heinonen, Erkki.
Yhteisönnimi Työturvallisuuskeskus, Elintarvikealojen työalatoimikunta.
ISBN
*00001260nam a22003854a 4500
*0019393
*00520200525075509.0
*008110307s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-810-421-9
*035 $a30744
*035 $a(PrettyLib)0000030744
*0410 $afin
*080 $aUDK:331
*080 $aUDK:664
*24500$aElintarvikealan työsuojeluopas /$ctoimitus: Kari Seppänen, Erkki Heinonen.
*250 $a3. uud. p.
*260 $aHelsinki :$bTyöturvallisuuskeskus,$c2010.
*300 $a132 s.
*650 7$atyösuojelu$2ysa
*650 7$aelintarvikeala$2ysa
*650 7$aelintarviketeollisuus$2ysa
*650 7$atyöturvallisuus$2ysa
*650 7$alainsäädäntö$2ysa
*650 7$akemikaalit$2ysa
*650 7$aaltisteet$2ysa
*650 7$aergonomia$2ysa
*650 7$asuojaimet$2ysa
*650 7$atyötapaturmat$2ysa
*650 7$atyösuojeluhenkilöstö$2ysa
*7001 $aSeppänen, Kari.
*7001 $aHeinonen, Erkki.
*7100 $aTyöturvallisuuskeskus, Elintarvikealojen työalatoimikunta.
*852 $lELINTARVIKEALAN
*979 $a0000030744
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kolmannessa uudistetussa painoksessa on huomioitu mm. työsuojelulainsäädännön keskeiset muutokset. Tämä työsuojeluopas on tarkoitettu kaikille elintarviketeollisuudessa työskenteleville sekä alan opiskelijoille ja oppilaitoksille.
Oppaan tarkoitus on antaa lukijalle perustiedot työsuojeluun liittyvästä lainsäädännöstä ja käsitellä työsuojelun osa-alueita elintarvikelalojen näkökulmasta.
Tämän oppaan lisäksi elintarvikealojen työsuojelutietoa löytyy alakohtaisista oppaista ja Työturvallisuuskeskuksen internet-sivuilta www.ttk.fi/elintarviketeollisuus